marți, 3 mai 2011

Vesti socante! Informatii despre adevaratul "plan al Iuliei Deac"

Salutare din nou!

Ma bucur sa vad (chiar deloc) ca sarada cu Zig Zag inca continua! Dupa cum poate ati citit si voi astazi pe internet, cica Zig Zag se inchide in weekendul acesta. Culmea culmilor! Bag seama s-a hotarat domnisoara avara sa se retraga asa subit si nu mai are nevoie de bani? O fi obtinand iubitul ei feroce fondurile de care aveau nevoie pentru excursii si luna de miere? Poate prin santaj sau alte tactici ale lor. ..cine stie?

Cert este ca stiu sigur din sursa mea de informatii, care din nou mi-a trimis un mail prin care ne-a spus de fapt care e tactica Zig Zag-ului weekendul acesta. De fapt, ei vor sa atraga clientela inapoi folosindu-se de acest anunt fals, siropos si plin de lacrimi. Ei incearca astfel sa apeleze la sentimentele noastre umane pentru a ne duce buluc cu totiisi a umple Grota Zig Zag. Si si-a continuat ea discursul cu "cat am facut eu pentru comunitate!". Ce a facut ea pentru comunitate? Pai mah papusa, nu ai facut nimic! Tot ce ai facut ai facut pentru tine si mai mult decat atat ai incercat sa storci si mai multi bani de pe urma "comunitatii" (pe bune oare nu ar trebui sa ii ridicam si o statuie si ei si iubitelului ei francezul?:P ).

Si cica Iulia Deac a marturisit ca ar dori sa mai faca cate ceva pentru comunitatea LGBT (ADICA SA IA PROBABIL TOTI BANII CUM OBISNUIA SA FACA ) insa, din lipsa de timp, momentan inceteaza sa mai lucreze cu si pentru comunitate. Atat de profund! Vai ca mi se face rau cate minciuni poate sa zica aceasta "eroina" a comunitatii clujene . Se considera a nu fi homofoba si crede ca nu toate caracterele din aceasta comunitate sunt infecte, adica va sa zica ea crede ca putine persoane nu sunt infecte si ca restul, adica majoritatea caracterelor sunt infecte. Asta zice multe!

Da asa e! Parerea mea e ca trebuie sa fii chiar naiv sa crezi ca asta chiar vrea sa inchida bodega si ca chiar vrea sa faca ceva pentru comunitate, mai ales dupa ce a facut ce a facut si dupa ce a stors atatia bani si a inselat lumea cu atatea minciuni si promisiuni (cum ne-a spus din nou unul din angajatii dansei, care si-a dat seama de intentiile Juliei si a hotarat sa ne spuna toate aceste lucruri deoarece crede ca nu e corect ce face asa zisa "sefa" a ei).

Multumesc foarte mult sursei ce mi-a furnizat aceste informatii si ii indemn pe toti ceilalti care au vreo dezvaluire de facut sa trimita la adresa : ducugay@yahoo.com

Completati daca vrei si voi sondajul din partea dreapta a siteului.

..........................You will love reading about it!
Ducu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu