duminică, 1 mai 2011

Adevaruri gay la Cluj: despre Julia Deac si ZIG ZAG Cluj

Hey! Salut! A trecut ceva vreme de cand nu am mai scris nimic pe blog. Mii de scuze. Dar a venit momentul sa mai scriu si eu ceva. Si pentru a va delecta cu ceva interesant de citit am venit si cu subiecte noi, la moda, care fac raiting. Insa pe acest blog veti citi decat lucruri adevarate.

Am sa va spun o poveste reala foarte interesanta, complexa, mai ceva ca un roman. Spor la citit! :P A fost odata... nah... cliseu... prea sec...

Deci toata lumea stie despre cluburile gay din tara si din orasele mari, mai ales despre interesanta si mediatizata poveste din ultimele luni cu ce se intampla la CLUJ-NAPOCA in materie de viata gay.

Am sa va povestesc tot ceea ce eu stiu si tot ceea ce va asigur ca nu sunt povesti, barfe, inventii sau minciuni. Sunt fapte reale si multe m-au avut si pe mine ca si martor.

Dar sa incepem cu inceputul.

Totul a inceput prin ianuarie, cand Lucian Dunareanu a anuntat ca Zig Zag "s-a inchis pentru petrecerile gay" anuntat fiind de acest lucru de patroana localului, (ca nu poate fi numit locul respectiv un club), adica de catre domnisoara lesbiana Sigrid Vultur. Atunci Dunareanca, in criza de timp, pentru ca el a tot promovat numele de zig zag, a anuntat inchiderea clubului asa cum si el a fost anuntat la randul lui, si a gasit o noua locatie superba unde bineinteles, cum era de astept, s-a intamplat un mega eveniment-petrecere cu 300 de persoane, o petrecere foarte reusita.

In sambata aia, bineinteles, clubul "reinventat" zig zag era deschis. Pentru ca noua patroanca, heteroaica homofoba dar avara dupa bani Julia Deac (Iulia Deac) impreuna cu cealaltalta veche patroana Sigrid Vultur au vrut doar sa ia moka toata clientela adusa de Dunareanca timp de aproape 2 ani si sa castige atat banii din consumatia de la bar plus banii de la intrare pe care pana atunci ii castiga Dunareanu. Asta a fost un "Multumesc fraiere ca ne-ai imbogatit pana acum si ne-ai adus lumea, ca de acum incolo nu mai avem nevoie de tine. Vrem sa castigam si partea ta."

Dupa petrecerea din Melody, Julia si Adrian (lingaul ei) nervosi nevoie mare, au hotarat cu pupincurisme si promisiuni de bani multi sa atraga echipa lui Dunareanu si au si reusit. Oamenii pe care Dunareanu i-a ajutat atata timp, le-a dat un salariu si i-a sprijinit in tot, l-au futut pe la spate. Au copiat (pentru ca aveau acces) intreaga baza de date cu emailuri, numere de telefoane si id-uri de mess si le-au exportat intr-un nou id al zig zag-ului (uite de aia v-ati trezit multi cu zig zag ca va cere acceptul pe mess ...de acolo aveau idul vostru!). Evident, acesti oameni au primit tzeapa de la domnisoara Julia si nu au vazut banii promisi decat la inceput, putin, cu tzaraita.

Apoi Dunareanu a deschis club Delirio, fara prea multi bani si fara investitii prea mari ca nu avea de unde. Clubul nu era nici aproape de centru si mureai de frig acolo pentru ca nu era caldura.

Julia a scos ochii oamenilor cu marea renovare a zig zag-ului in care a adus niste scaune si mese noi si a renovat baile, pozand in marea Mesia a comunitatii locale. S-a imprietenit cu dusmanii lui Dunareanu pe principiul "Dusmanul dusmanului meu este prietenul meu" si a incercat sa o desfiinteze pe Dunareanca. Nu intelegem de unde atata ura, mai ales ca prima data in clubul ala, Julia Deac a calcat chiar la invitatia lui Dunareanu la ziua lui. Acela e momentul in care Julia i-a zis pretenei ei bune, Alina taximetrista, citam: "Nu calc eu in club de poponari!". Aceste vorbe au fost auzite si de alti martori. Dar a calcat, a vazut ca e rost de bani si imediat s-a transformat in mama poponarilor.

O alta chestie disperata, ca sa zic asa sau de lipsa de profesionalism ce a facut dansa a fost sa imparta carti de vizita cu "noul club renovat" al ei chiar in locatiile unde tinea Lucian petrecerile. Sincer asta mai degraba da dovada de invidie si nu de buna organizatoare de evenimente sau patroana de club, sau cine mai stie cum s-a autointitulat aceasta Julia. Dar totusi, cum ziceam, mari schimbari in bine nu prea au fost, deoarece Julia a vrut, ca sa citez: "eu nu vreau doar o parte de bani. storc toti banii din buzunarele poponarilor, sa il distrug pe Lucian si sa castig cat mai mult".

Aceste motive a si determinat-o sa apeleze la niste tactici care credeam ca doar in filme le vad si anume: a imprumutat bani cu miile de euro promitand din nou marea cu sarea si cand a vazut ca tot nu are toata clientela si bani multi cum isi dorea dansa a zis in felul urmator:

"Daca vrei sa iti mai vezi datoria inapoi, sa te platesc si sa mai lucrezi aici, rapeste-l pe Lucian, du-l undeva departe, la Iasi, bateti-l bine de tot si lasati-l acolo!". Aceasta a fost declaratia si cerinta Iuliei Deac in prezenta mai multor persoane si relatata de Liviu, bodyguardul de la acea vreme din zig zag. Sunt multe persoane care pot depune marturie, printre care si eu. Am auzit cu urechile mele.

Dar cine e Iulia asta? O fetita de 23-25 de ani care se ocupa cu... masaje cu finalizare. Cred ca e de ajuns cate am spus.

Sincer nu stiu ce sa zic si totusi lumea nu stia toate lucrurile acestea si uite ca gayi si lesbiene tot se duceau in acel beci, care de cand a fost "renovat" a continuat sa miroasa la fel de urat (plecam de acolo si hainele mele erau imbacsite de miros de subsol), tot nu au luat aerisire.

Ce renovare a putut face daca nu a fost in stare sa schimbe amaratele de carpe de pe pereti, murdare si rupte de ani de zile? Sau macar sa le spele. Vedeti in poza asta, in spatele Juliei, in dreapta, panza cu pricina.













Iar preturile la bar au crescut enorm. Aici puteti vedea scanat meniul de pe timpul lui Dunareanu, exact cand a plecat el. Ce preturi erau si faceti diferenta cu preturile de acum si vedeti cum suntem storsi de bani plus intrarea de 10 lei perceputa de Julia cu bilete false.

Sincer o astfel de tirana ne dorim noi in societate, ca astfel nu stiu cum as putea sa-i zic la aceasta lady, nu de alta dar sa nu o fac scorpie si proasta si in alte feluri ca nu se cade sa adresez injurii pentru ca nu e necesar sa ne coboram la nivelul ei cu amenintari si povesti cum a facut ea impreuna cu tovarasii ei de-o viata, Adi sau iubitul ei feroce Francezu' (alte 2 personaje ce se cred foarte importanti si foarte influenti, mai ales micutul si teribilul manelist ce se tot lauda cu pilele lui la primarie si care mereu si mereu ameninta pe Sigrid, pe Lucian sau pe altii cu diverse chestii, pe deasupra se mai si lauda intr-un mod penibil).

ATENTIE LA FRANCEZU!!!! ACOLITUL SI BODIGUARDUL CLUBULUI ZIG ZAG SANTAJEAZA LESBIENELE PE CARE LE CUNOASTE IN CLUB. INCERCATI SA AVETI CAT MAI PUTINE RELATII CU EL. IN CURAND O SA VA DETALIEZ CU AMANUNTE SI PROBE DESPRE CE ESTE VORBA.

Bun! Si s-a deschis Delirio. A mers bine la inceput, au fost clienti (eu eram printre clientii fideli la inceput, ca sa zic asa), au fost zile cand concurenta venea cica sa se distreze, multi plangandu-se de conditiile si de cat de naspa a ajuns vestitul "club" Zig Zag. Au fost furate de la Dunareanca si ideilde de petreceri. SM Party, Alcool Dementia si multe altele.

Zig Zag, in loc sa se axeze pe oferirea unor conditii bune si petreceri frumoase, se axau pe bete in roate concurentei (is curios ce scoala a facut Julia asta de a ajuns ea patroana sau sa conduca un club, in fine nu sunt eu in masura sa o judec :P ). Deci total neoriginal, lipsit de profesionalism, nu a dat dovada de o mai buna organizare si lista cu puncte slabe poate continua... ce am auzit de la majoritatea persoanelor ce frecventau Zig-ul e ca aveau noroc ca era in centru si acesta a fost dezavantajul la Delirio.

Sa nu mai spunem ca mai faceau si o gramada de hai sa zic ilegalitati, gen: nu dadeau bonuri fiscale la bar (DE DOI ANI DE ZILE DE CAND MERGETI IN ZIG, DE CATE ORI VI S-A OFERIT BON FISCAL PE BAUTURA CUMPARATA ???? asta este EVAZIUNE FISCALA - deci ca in proverbul ala... "hotul striga "), biletele ce le dadeau nu erau inregistrate sau inseriate, nu platesc nici un fel de impozit la primarie sau taxe.

Uitati mai jos cum arata un bilet fals de la zig zag. Pentru a fi inregistrate oficial, ele trebuiesc sa prezinte datele de identificare a firmei, numele societatii comerciale, cui, adresa plus alte detalii obligatorii. Acestea nu sunt inregistrate la organele statului si doar au fost pur si simplu tiparite. Organele statului nu pot inregistra oficial aceste bilete fara minimele conditii care trebuiesc respectate si scrise pe bilete.

cand au inceput sa puna taxa de intrare,
Julia Deac impreuna cu lingaul ei Adrian
au oferit clientilor jumatati de bilete
de la "restaurantul HERMES" care nu avea nicio legatura cu zig zag.
Primii 20 de clienti (printre care si eu) au primit bilete
pe care scria "gratuit" iar restul,
acelasi tip de bilet pe care era taiata suma de 10 lei
si scria cu pixul "reducere 50 la suta"


ulterior biletele "Hermes" au fost inlocuite cu altele.
conducerea zig zag a dat comanda de noi bilete
la un centru tipografic dar care nu respecta regulile
impuse de organele statului deci sigur sunt false
(la fel ca si matroana Julia in relatiile ei cu ceilalti)
pentru ca nu pot fi inregistrate si deci se face EVAZIUNE FISCALA,


De contracte cu angajatii (barmani, ospatari, garderobier, dj) nu a auzit nimeni si probabil nimeni nu stie ce sunt alea si probabil de aceia futeau atatia oameni cu salariile si promisiunile in bani. Nu au iesire de siguranta in caz de situatii de urgenta (mai ales ca suntem gay si pot exista acte homofobe), diluau vodtka cu apa sau alte smecherii facute la greu la bar (daca tot vrei sa furi putin sa ai un ciubuc ca si barman fura discret dar nu ca nesatulul). Curatenia se face doar asa la locurile vizibile. Pentru muzica nu exista autorizatie de difuzare iar cei de la ORDA ii cauta de atata timp pentru a le da amenda. Insa nu ii gasesc niciodata ziua, pentru ca smechera de Julia deschide decat noaptea in weekend cand autoritatile statului sunt libere. In cazul unui control, djitza Thaisia ramane fara laptop ca i se confisca.

Vazand ca Lucian dadea bonuri fiscale de cand a deschis clubul Delirio, au inceput si ei sa dea de frica probabil, cateva, si ulterior sa faca si niste bilete false care la inceput erau niste bilete de la un restaurant - hermes - care nu avea nicio legatura cu clubul de pe 21 decembrie 1918 nr. 8, zig zag, pe care scria 5 lei, iar ei la intrare iti luau 10 lei, plus sa nu mai zicem de minciuni de genul ca premii, shot-uri gratuite, concursuri, intrare libera la primii nu stiu cati.....mda probabil shot-urile gratuite si free pass dadeau la angajatii lor sau la prietenii lor. A, da si sa nu uitam linguseala de rigoare si pupincurismul Juliei ca sa atraga toti pionii importanti ai comunitatii locale.

Hai sa nu va mai plictisesc , ca poate v-ati saturat de toate cacaturile primadonei Julia.

Si dupa cum stiti, noua locatie pentru petreceri gay a fost un succes neasteptat pentru noi toti ca ne-am distrat si a fost o adevarata atmosfera de club care va continua mai departe tot ca si un succes ... dupa cum ati vazut probabil si majoritatea comentariilor pe DarkQ sau pe alte bloguri sau site-uri LGBT si de asemenea comentariile celor care au fost in club sambata seara; este o diferenta foarte mare fata de bodega Juliei.

Iar Juliei, asa ca sa imprumut putin din rautatea ei, ii transmit sa isi dea demisia din tot ce face si sa isi continue munca pe care a avut-o pana acum, inainte sa fure comunitatea gay. In afara de a ne lua banii, nu a facut nimic pentru comunitate. Unde era ea atunci cand era nevoie de oameni care sa lupte pentru drepturile noastre si unde era ea atunci cand organizarea de astfel de petreceri era interzisa, ilegala sau riscanta? cand aveam nevoie de oameni curajosi care sa se implice pentru noi, chiar daca asta ar fi insemnand si sa castige ceva.

Nu m-as fi bagat deloc in subiectul dintre Julia Deac sau Iulia si Dunareanu daca nu as fi vazut din interior cum stau lucrurile. Regret ca am ajutat-o si si-a batut joc de mine si am vazut cat de incorecta e cu oamenii. Daca a ajuns sa-l dea afara din club chiar pe barbatul "sponsor" din Turda care o finantase cu bani pentru club... spune multe. Dupa ce isi vede treburile rezolvate, da cu piciorul la toti. Probabil in perioada asta va avea nevoie de oameni sprijin si ii va pupa si mai mult in cur. Aveti grija sa nu regretati ulterior ca si mine.

8 comentarii:

  1. Foarte bine ca a spus cineva adevarul in sfarsit. Julia pra credea ca s-a ajuns sefa atat de repede si deja incepuse sa dea interdictii si sa ne manipuleze.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine le-ai spus Bibicule! Adevarul gol golut.
    Am dat de acest blog pe google si ma minunez de ce a ajuns madam Julia. Am cunoscut-o acum doi ani de zile cand efectiv m-a aburit si m-a stors de o foarte mare suma de bani. Acum, cand am ramas fara nimic, nici nu se sinchiseste sa-mi returneze banii si m-a amenintat in toate felurile. De vazut banii nu cred ca ii mai vad dar imi pare bine ca cineva a scris de ea. Este o femeie foarte perversa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plcae la nebunie ca bloggerul tot spune ca nu se coboara la nivelul altora si nu o jigneste pe Iulia Deac, dar o face chiar in aceeasi propozitie. Imi plcae iarasi foarte mult ca ati postat o poza cu Iulia Deac, probabil luata de pe contul ei de Facebook si mai mult ca sigure fara acordul ei. Iarasi imi place la nebunie ca ca in poza respectiva e imbracata in drac, la fel cum e prezentata pe acest blog in contradictie cu Angelicussul de L.Dunareanu. Dar cel mai mult imi place ca toate lucrurile de care este acuzata Deac sunt lucruri de care insasi Dunareanu le-a facut. Nu stiu daca le mai face, sau daca Deac chiar le face. Ideea e ca e megaipocrizie sa urli ca din gura de sarpe si sa faci acuzatii de care si tu te faci vinovat. Mai mult de atat mi se pare tampit. Cunosc destul de bine ambele parti si am vazut si trait destule si cu o parte si cu alta. Nimeni nu e sfant, asta e clar mai ales in lumea businessului, si si mai mult pe scena LGBT, care sa fim sincer, traieste din drame ;) Cu totii facem asta, unii mai mult ca altii. Oricum toata chestia asta e motivul pentru care societatea straight nu va lua in serios pana cand nu ne folosim creierii, manierele si o chestie fabvuloasa numita etica, pentru a face orice: de la o petrecere la un club, sau chiar o simpla relatie de amicitie. Mai usor cu dramele si acuzatiile false, o zi faina sa aveti!

    RăspundețiȘtergere
  4. Laurentiu... Postul tau suna ca si un articol al Cancan-ului... Sa te lamuresc cu niste lucruri...In cazul in care monsieur D te pupa in fundulet e problema ta, probabil de aia ai si ajuns sa faci astfel de post-uri, dar voi nu vedeti ca faceti rau comunitatii, ca ne faceti rau noua , comunitatea are doar de suferit din prostia voastra? Bineinteles ca nu, ca doar voua sa va fie bine si de restul va doare la banana... Nu am nici in clin , nici in maneca de tine si de restul , dar stii ceva? Decat sa mergem la Dunareanu , mai bine in bodega aia... O bodega unde ne simteam bine... Cat despre conditii , hai sa vorbim : pe vremea lui Dunareanu stateam pe mese si bancute ca la iarba verde , toaletele infecte ca mama lor aerisire canci... mai ai nevoie de restul? ; pe vremea noului Zig : aerisire noua in ultima camera , mese si scaune( asemeni unui club/local normal) , bai curate si decente, etc... Suntem obisnuiti sa platim bilete, am platit inainte, platim si acum... Asa ca Madre Tereza lasa dramele si telenovelele deoparte ca nu tine... Sunteti patetici si jalnici... Foarte jalnici... Sa va fie rusine tie , Laurentiu si acolitilor tai !!

    RăspundețiȘtergere
  5. de bancutele respective si de toaletele infecte e de vina sigrid vultur, actuala jumatate de patroana din zig zag, nu dunareanu. de ce sunteti ipocriti si rautaciosi?
    tot vad ca il acuzati de tot felul de cacaturi. am fost in zig zag de la prima petrecere si pana acum. stiu foarte bine cum este toata situatia.
    e urat julia ca trimiti tot felul de mesaje cu nume false.
    iar lumea mergea in bodega ca nu aveau o alta solutie mai comoda. si stii de ce te pupam toti in cur julia draga? pentru ca ai dat afara oameni din club si puneai interdictii celor care nu erau de partea ta. de aia. rusine sa-ti fie heterosexualo imputatita care vrea numai bani.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cri5s:5issilent5 mai 2011 la 09:48

    Mister Ionel... Am sa ma semnez de aceasta data pe comentariul meu si am sa ma folosesc de dreptul meu la replica... Din moment ce party-urile erau tinute acolo si Dunareanu sustine ca a facut atat de multe lucruri pentru comunitate, de ce nu le-a dat si conditii bune? Urlati in gura mare si tu si Zapacitul de admin al blogului ca va fura Iulia Deac banii? Bai , nu v-a luat nimeni banutul din buzunar, sau te-a obligat ea sa vi sambata seara in club ? Te-a obligat cineva sa dai bani pe bautura? Bai cretinilor , daca tot urlati ca va fura dracu stie cine banii , stati acasa , vizionati un film si beti dracului spirt sanitar si nu mai bateti din gura fara sa ganditi.
    Cat despre cei dati afara din club, sorry dar toti drogatii si zapacitii care beau doua beri si se cred supermani nu au ce cauta acolo, clubul e un loc unde sa te simti bine, nu sa vezi cum unul se crede mai tare decat celalalt... Si inca ceva @ Ionut Cine e fara pacat sa arunce prima piatra. Ia aminte la vorbele mele si nu mai critica si arunca cu insulte gen ,, heterosexuala imputita" . Uiti ca esti gay si esti discriminat in propria tara? Uiti ca acei putini hetero care ne sustin si ne plac sunt indepartati de noi prin simplu fapt ca unii nu au nici macar un neuron. Poi bai ,,desteptule" , daca m-as apuca eu sa te fac in fel si chip, ce ai spune? Cand va spune cate un hetero bulangiu sau poponar sariti de cur in sus dar voi va permiteti sa faceti alte persoane heterosexuali imputiti? Sa iti fie rusine Ionele , se vede de unde ai plecat!!!
    Lasand toate la o parte vezi daca este ceva rau in gradina ta si apoi sa te interesezi de a vecinului... Ionele o sa imi permit sa parafrazez pe cineva si iti voi spune doar : ,, Hai sa nu.com" pana revii cu picioarele pe pamant!!!
    Cri5s:5issilent

    RăspundețiȘtergere
  7. Cri5s:5issilent, adica Laurentiu Apostu, gura mica! Ti-ai batut joc destul de oameni.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ba retardau pulii mele,in primu rand te auzi ca un cacat in inregistrarile care le faci pentru asa zise-le show-uri ,esti afon pana la D-zeu si inapoi prost nu mai incape ce vrei sa ne arati tu de fapt? ca esti un drogat analfabet care ii mai pute si gura pe deasupra ca dinti nu mai ai,si aia de unde fratica?ca a avut grija miticii sa ti-i scoata pe toti pe unde ai umblat si ai imbarligat lumea.Apropo cand mai mergi la cineva acasa nu te mai descalta ca iti put si labele Laurentiu Apostu.Mai bine ai face sa iti continui in continuare tratamentu ca ai mare nevoie.Esti la cap papusica mica ce esti tu,doragat infect.Nu te crede ca ai fii cineva ca nu esti esti un sarantoc parlit care se da ce nu este ,ce daca stai in centru?Iti va suna ceasul si tie n-ai frica.Stai pe aproape.Si invata sa organizezi evenimente ca esti praf ma baiatule sau fetito ca baiat din pix…ai vrea tu.Lasa pe altii sa se ocupe ca nu esti in stare nici sa vorbesti tu te uiti cum te porti?Si te pretinzi a fii un civilizat in lumea noastra gaylife,hai scuteste-ne ca ne plictisesti.Esti foarte penibil .

    RăspundețiȘtergere