luni, 2 mai 2011

Francezu' santajistul :D


Salutare la toata lumea! Va postasem tot astazi in articolul anterior despre invartelile domnitei cu sefia la cap si despre acolitii ei minunati, niste vedete de-a dreptul, printre care si Monsier Francezu' (un bulangiu ca si noi toti ceilalti, care se crede al mai brav si mai puricos, fan al manelelor si un Bin Laden al comunitatii gay:P ). Da, asa e, e vorba despre vestitul si "barosanul" , "infricosatorul" Francezu' droghezu:P (hai sa fim serios ca nu e cine stie ce de el , mai mult e doar gura de el).
Asa. Si acest francez, va povesteam despre el ca are cam multe obiceiuri proaste: de la a se da mare ca e periculos si mare peste si traficant de droguri, pana la faptul ca e foarte cunoscut, pilos si indestructibil, si ca nimeni nu se pune cu el (fi serios, keep dreaming baby :P ). Mai nou individul acesta, un paduche al Clujului ca sa zic asa mai frumos, si-a adaugat la CV-ul lui renumit si calitatea de santajist. Mai nou poate o fi vreo noua tactica a lui si a iubitei sale Julia de a face rost de bani si de a atrage clientela inapoi in bodega Zig Zag. Da! Iar acest francez (ma mir de la ce dracu ii vine porecla? ma indoiesc ca de la faptul ca vorbeste franceza, ca abia stie sa vorbeasca romana corect:P ) cum are prostul obicei sa se laude incoace si incolo cu faptele lui mizere, a surprins o tipa pe nume A. sarutandu-se cu o gagica I. ; dar nu oricum , le-a surprins cu un aparat foto facand poze sau obtinand probabil ceva poze de la cineva care a facut poze prin beciul de vis-a-vis de Sora. Primul lucru pe care l-a facut "intelectualul" a fost sa se duca la una dintre fete la servici si sa o santajeze ca daca nu ii da nu stiu cate sute de milioane face pozele publice si le arata familiei ei si le publica pe internet. Cat tupeu de la nenorocitul asta! Sa-l fut in gura!
Dupa cum ziceam o fi vreo noua strategie facuta din disperare de el si de gagica-sa Julia, culmea, tocmai sambata aceasta cand lumea s-a dus in alta locatie. Gestul urmator ce l-a facut acest "couchon occidental" in ziua urmatoare, a fost ca s-a dus si la cealalta gagica lesbi sa o santajeze si pe ea cu o alta suma si cu alte amenintari serioase.
Voi ce parere aveti? Ce ziceti? Astfel de persoane reprezinta comunitatea noastra si astfel de persoane vrem sa ne dea exemplu pe la televizor sau pe internet sau astfel de persoane dorim sa conduca cluburile gay? Si credeti ca astfel de persoane au vreo intentie sa faca ceva pentru comunitatea gay locala sau nationala? Sincer eu nu prea cred...Imi vine rau si imi vine doar sa ma pishh pe mutra oamenilor care fac astfel de lucruri marsave!
Eu momentan ma opresc in a mai zice ceva despre aceste doua personaje tampite ce se afla in comunitatea noastra ( cu siguranta din greseala!) , pentru ca stiu ca daca ma opresc numa' ii fac de cacat si pe acest Francez si pe Julia "matroana".
Ce ma enerveaza si mai mult e faptul ca stimabilul Laurentiu A. , pe al sau blog de barfe, GayGossip, spunea despre Lucian Dunareanu ca santajeaza persoane gay si lesbi si ca acestia de frica se duceau la petrecerile organizate de el. Laurentiu mama draga, inainte sa lansezi astfel de acuzatii uita-te intai la prietenii tai de langa si vezi ca poate l-ai confundat pe Lucian cu Julia si cu Francezu' , mari fani de-ai tai! Si tot despre Lucian Dunareanu conducerea Zig Zag-ului si domnul autor al stirii de pe GayGossip ziceau ca e indiscret si pune intimitatea si siguranta persoanelor lgbt in pericol afisandu-i pe internet si publicand poze cu ei pe net, cand colo de fapt sunt chiar Zig Zag in frunte cu Francezu' si Julia.
Sincer sunt socat! Nici nu mai stiu ce sa spun! Sunt curios ce au de gand sa faca astia doi mai departe....de fapt nu sunt curios.... sper doar sa nu fie atat de cretini si tampiti sa continue cu astfel de fapte si sa ne trezim cu cineva din comunitate distrus , mort sau ranit ( ca eu pe astia doi ii cred in stare de orice acum!).
Aveti grija de voi! Fiti mai uniti! Acceptati-va unul pe altul si nu uitati: ..... you will love reading about it!
Ducu.

19 comentarii:

  1. tot ce vorbeste persoana asta ducu(alina taximetrista muista)si lezbianca ce esti de julia si de manelistu francezu asa cum zicea ea nu este adevarat invidia din ea vorbeste...ii cunosc si stiu ce persoane is.....de ce scrii tampenii tii frika ca iti baga degetu in cur ala...vei vedea mai tarziu ce vei pati pruna grasa....

    RăspundețiȘtergere
  2. Francezule, mai usor cu comentariile urate si limbajul asta suburban. Tot asa te porti si cu noi in zig zag unde, in loc sa ne aperi, tu dai cu pumnii in noii. Halal angajati!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ciao,
    Ducu dragule, am sa lamuresc niste chestii impartiale; imi inchipui ca ai prob cu ZigZag, si nu cu Lucian... nu ma privesc, frumos postul felicitari insa, am rugamintea sa-ti editezi postul bine si sa-mi ceri acordul sa imi folosesti numele si am zis NUMELE. Ai la dispozitie aproximativ 24-48 h sa faci asta, altfel depun o plangere pt calomnie si insitigare la adresa blogului tau. Multumesc frumos. cu stima Laurentiu

    RăspundețiȘtergere
  4. Lol! Laurentiule, dar tu cand ai scris de Dunareanu sau de Stefi Florea le-ai cerut acordul sa le folosesti NUMELE si sa ii faci cu ou si cu oret sa le strici imaginea? Acum esti si tu o persoana publica si oricine poate scrie ce vrea de tine. Ceea ce tie nu iti place, nu face nici tu altora. Ducu, ca prietena, eu te rog sa nu stergi nimic pana nu isi da seama si domnul gaygossip ca a gresit si va face exact acelasi lucru: va sterge tot de oamenii de care a scris.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt persoane publice, insa eu nu sunt persoana publica, hai sa nu lungim discutia are la dispozitie cateva ore bune sa modereze cum trebuie postul. eu personal nu am pomenit de nimeni fara a-i cere acordul in schimb cine e persoana publica da. repet. imi sustin cauza altfel discutam legal. o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  6. dupa cum bine se vede semnez ori laurentiu a ori onlinehelp ori mai nou gossip gay, daca cineva are ceva de adaugat ar face bine sa ma intrebe personal daca nu asta este... sincer sunt pragmatic si eu personal mi-am asumat ceea ce am scris ducu aici nu si-a asumat nici macar jumatate.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu tot ce scrii aici e si adevarat. Eu nu am auzit niciodata de cineva sa-l acuze pe Dunareanu ca ar fi riscat sa se joace ci discretia si initimitatea oamenilor ca stiti bine ca Dunareanu nu lasa pe nimeni sa faca poze in club, tocmai pe motivul asta. Tinea enorm de mult la chestia asta si nu am auzit pe nimeni sa-l invinovateasca.
    Dimpotriva tocmai Julia Deac si echipa sa a pus in pericol discretia clientilor din zig zag (vedeti cate poze au pus pe facebook in care se vad si ceilalti clienti. Asa ceva nu se face. rusine ei!) Doua prietene de-ale mele asa au aflat de mine ca m-au vazut in pozele de la zig zag plus ca eram si taguit. Stii si tu ducule povestea mea. Dunareanu macar niciodata nu s-a jucat cu lucruri atat e serioase. Ce vrei, Julia Deac e o amatoare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Scuzati-ma ca intervin, ca postez, cu toate ca mi-am promis ca nu ma mai bag in scandalurile pe care unul sau altul le porneste pentru mediatizarea blogului personal. Este adevarat ca aceste subiecte aduc raiting, ca sunt captivante (cam ne plac barfele din pacate... spiritul balcanic isi spune cuvantul) insa aceste subiecte aduc cu ele foarte mult rau.
    Astfel de posturi nu cred ca avantajeaza pe absolut nimeni si mai ales, per ansamblu, comunitatea.
    Este inuman sa acuzi pe cineva fara probe si sa-i terfelesti imaginea, doar dintr-o razbunare personala sau doar asa, ca sa ai ce sa scrii.
    Pana si in tribunal, acuzatul beneficiaza de prezumtia de nevinovatie pana la declararea sentintei. Noi insa se pare ca suntem superiori instantelor si dam verdicte pe loc.
    Am tot militat ani de zile pentru unitate. Cred ca raman vorbe in vant. Ma doare cand vad tot felul de articole care acuza, instiga, si asta doar cu un scop bine determinat.
    Cred ca stergerea posturilor de acest gen este cea mai buna solutie, atata timp cat acuzi si jignesti saracul om fara nicio proba. L-am cunoscut si il cunosc si eu personal si nu cred ca este in stare de asa ceva. Hai sa fim seriosi!
    p.s. Nu-mi raspundeti comentariului pentru ca nu va voi putea raspunde. Sunt prea scarbit sa mai intru pe tot felul de siteuri de mana a 3-a care nu au ca scop decat distrugerea comunitatii locale la care si eu, alaturi de altii, am muncit ani de zile la consolidarea si unitatea ei. Poate va reveniti!

    RăspundețiȘtergere
  9. ...nu aveti ce lucra numai sa vorbiti de rau lumea...bine zici lucian astea is copilarii...pt rating...care va distruge pana la urma comunitatea...nu cred ca francezu face asa ceva,...in fine mi scarba de acest blog...rusine sa iti fie ducu sau cine esti...te vede ala de sus ....in legatura cu zig-zag nu am ce comenta..sunt multe adevaruri.

    RăspundețiȘtergere
  10. rusine voua atat am de comentata si rusine celor care a scris acel coment ar trebui sa te afunde dumnezeu acolo unde nu te vede nimeni mi se face greatza de lumea din cominitate rusine inca odata

    RăspundețiȘtergere
  11. POATE TE VA UNII DUMNEZEU PE TINE UNDEVA CU ACESTE POSTARI DE CACAT CARE LE-AI FACUT STIMABILE DOMN SA TE VAD ARZAND IN POARTA RAIULUI CA NU MIAR PAREA RAU .... RUSINE INCAODATA

    RăspundețiȘtergere
  12. INGERUL SPUNE : UN SFAT VREAU SA DAU ... DOMNU LAURENTIU VESTITUL IMBARLIGATOR SI PERSOANA CEA MAI ACRA DIN ACEASTA LUME, ... DE CE TE DAI ASA MARE MACIO ?? TE CREZI IMPORTANT IN LUMEA ASTA? SINCER PRIETENESTE ITI SPUN ... STAI PE CURUL TAU ... SI TERMINA CU ATATA INVIDIE ... TOTUL VA LUA SFARSIT CURAND ... VA INTERVENI CINEVA SI VA AJUTA ACEST OM, PE CARE IL IMBARLIGI U CA NU-L SUPORTI SAU ESTI INVIDIOS ... DACA NU AI ATATA SCOALA SA AJUNGI SUS ... MAI BINE TACI SI PUNE BOTUL PE LABE ... ATAT AVEAM DE SPUS ... TIN CU DREPTATEA SI DREPTATEA CASTIGA... ACESTE RAHATURI VOR LUA SFARSIT CURAND... DOMNITZA CU ZIG-ZAG SA TE SPELI PE CAP CU EL...

    RăspundețiȘtergere
  13. CLaudiu Ciprian3 mai 2011 la 13:40

    Gustul de cearta este o nebunie,caci fiind cu mintea la pierderile dusmanului nostru,scapam din vedere propriile noastre interese...

    RăspundețiȘtergere
  14. care si-o da la caca pe aici ma ?

    RăspundețiȘtergere
  15. mare grija laur...esti vizat rau....ai grija sa nu te impiedici....inchideti blogu pana nu e prea tarziu....tay-tay...termina cu imbarligaturile scumpete ca chiar esti josnic...veziti de bomboana ta...

    RăspundețiȘtergere
  16. mihai, anonim, anonim, anonim, horror... esti aceeasi persoana, FRANCEZUL DROGHEZUL. daca tot vrei sa te multiplici, scrie de la mai multe calculatoare ca doar se vede acelasi ip.
    asadar observam cu totii amenintarile lui si analfabetismul.

    RăspundețiȘtergere
  17. poi eu pe tine te amenint pizda plouata ce esti.nu am treaba cu oamenii de scrii acolo ``observam amenintarile lui``ce treaba am eu cu lumea ma pisat pansat?eu cu tine am treaba si te voi gasi..intelegi si atunci cand pun gheara pe tine sa vad ce mai scrii..si te voi gasi repede ca deja stiu cine esti...si te pis direct in vagin...ca sa vezi ca francezu droghezu chiar are si parti rele pe care tu pisorcosule nu le-ai vazut..deci inca odata eu nu amenint lumea de azi pe tine te voi cauta si tu imi vei fii dusmanu meu pana nu te mai vad de coroane...mare grija pizda...si inca o treaba asta geniu..ce analfabetism am eu?ai vrea sa ai scoala mea geniule?sau capu meu?vai de capu tau...tre sa mai mananci mamaliga pruna uda...deci ferestete de magarus..si oameni dragi nu mai puneti botu la spusele geniului asta de sub mine ca tot ii o vrajeala expirata de ceva vreme....cine ma stie ma cunoaste cine nu raman cu impresia...daca vreti sa vb cu mine am un id de mess pt voi francezu_style69

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu am o curiozitate, cei care nu fac parte din LGBT-ul romanesc, cei care da peste acest post si vede cum va futeti in gura voi intre voi, renumita comunitate clujeana, ce parere isi fac?
    Nush cine e DUCU, insa cand DarkQ, zonagay, angelicuss incearca sa rezolve probleme de comportament ale COMUNITATII, voi nu faceti altceve decat sa va dati in cap si iar sa fiti aratati cu degetul. Sorry mie imi este rusine cu voi, sincer.
    Valabil pt Lucian Dunareanu, are rost sa iti pierzi timpul cu comenturi aici? Hai sa ne concentram pe ce avem de facut...
    Valabil pentru restu, cei care au ceva de comentat la adresa Laurentiu, il rog sa invete gramatica apoi sa mi se adreseze. Apoi dupa ce a trecut de acest nivel si stie sa scrie macho, nu macio,il rog sa-si semneze postul si sa-l argumenteze. Sincer mi-e sila sa ma cobor la nivelul asta insa imaginea Gossip Gay este deja o imagine si nu cred ca 2-3 posturi de genu asta o defaimeaza. Mai mult, eu personal imi asum ceea ce scriu, as fi curios anonimii astia daca au sange-n coaie sa-si asume replicile aduse la adresa noiilor editori de pe Gossip.
    Din acest moment, acest subiect este incheiat pt mine PUNCT.

    RăspundețiȘtergere
  19. @ DUCU: bai copile,esti plin de frustrari,acuzi oameni,ti se pare ca altii-s mai buni decat tine si trebuie sa i bagi in propriul rahat in care te misti? pentru asta ai voce?

    RăspundețiȘtergere